Til Camilla

Hei!

Jeg har lovet Camilla i klassen min, at jeg skal skrive et innlegg om henne på bloggen, så da setter vi i gang! For dere som ikke vet hvem henne er, så ta en titt på dette bildet;Camilla må vel være den mest sosiale jeg vet om. Hun kan bare sette seg sammen med en helt random person, og etter en liten stund, har hun enda en ny venn. Camilla, du er heldig som har den egenskapen.  Hun er  også en som alltid tar deg godt i mot, når du kommer på skolen, eller er sammen med henne på fritiden. 

Men over til litt beskrivning via enkeltord; pen, snill, kul, høflig, sosial, søt, morsom, herlig, glad, omtenksom og rettferdig. Med andre ord; en utrolig god venn! Selvfølgelig masse mer, men da hadde sikkert hele bloggen blitt full. av beskrivelser av Camilla.  

Siden dette innlegget er til deg, Camilla, må du lese dette; Jeg setter utrolig stor pris på å kjenne deg. Du er en helt fantastisk person, som jeg håper på å være venn med lenge. Jeg kan stole på deg, og jeg kan komme til deg hvis det er noe jeg er bekymret for, eller er lei meg. Håper du vet at jeg er kjempeglad i deg! ♥

- Kaja Pedersen

2 kommentarer

Camilla L

Dato: 10.jul.2011 Klokken: 12:16

du er så søt Kaja<3

Helene Marina

Dato: 11.jul.2011 Klokken: 19:41

så fint skrevet :)

Skriv en ny kommentar

hits